Zsaluzia.info

Fehér és Társai Kft.
Bemutatóterem:
H-1033 Budapest,
Szőlőkert köz 9.
Adósz.: 10310355-2-43

Telefon:
(+36-1) 387-79-09

Telefax:
(+36-1) 439-00-63

Írjon nekünk!
info@zsaluzia.info

Nyitva tartás:
Hétfő-Csütörtök: 8-17h
Péntek: 8-16h

Jöjjön el, próbálja majd válassza ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást

Roma Rondo-P zsaluzia

A roma rondo zsaluzia nem csupán szép tokjával de hangtalan működésével és tökéletes fényszabályzó képességével vívta ki …

A külső tokos zsaluzia tok szalagpréselt, korroziómentes alumínium tok, ez védi a mechanikai alkatrészeket az időjárás káros hatásaitól. A zsaluzia tokok látható alkatrészei a Roma színkollekció közel 350 színében választható.

Kétféle, stabi és törhetetlen lamellaprofilokból épül fel. Az ARS 80 lamella és a flexibilis változata is alumínium-tartószalagból készül, mindkét oldalát 230-300 C fokon égetve lakkozzák.  A felületeket ezen túl egy áttetsző lakkréteggel vonják be. A zsaluzia lamellák 15 színben alapáron, illevez a RAL Classic színskála alapján kb. 180 színben választhatók felár ellenében.

A különböző tokméretek, maximális befogadóképesség:

A lamellák:

 

Előnyei:

 • hosszú ideig korróziobiztos
 • a szín és fényezés akkor is tartós, ha UV sugárzás éri a zsaluziát
 • magas felületi szilárdság
 • nagyfokú szélállóság

A Rondo-P típus kerek tokjával és változatos színeivel meghatározó eleme az épületek homlokzatának.

6 hozzászólás Roma Rondo-P zsaluzia

 • bundi

  A felsorolt zsaluziák tulajdonképp ugyanazt a tartalmat képviselik? Csak a tokozat és a beépíthetőség különböző?

 • admin

  A zsaluziák “palástja” valóban ugyanazokból a típusokból választható, jellemzően a tokozat kiépítése és azok felszerelési módja különböző.

  admin

 • Bakó Tamás

  A motoros zsaluzia bárhol megállítható vagy csak fent és lent?

 • admin

  Igen, a zsaluzia bárhol megállítható, ráadásul a dőlésszög is tetszőlegesen módosítható bármelyik pozícióban.

  admin

 • Fülöpné

  Általában kérdeznék a zsaluziákról. tervezés alatt lévő házunkra szeretnénk igényes, praktikus árnyékolást. Mi a zsaluzia előnye a redőnnyel szemben, illetve hova érdemes ezt tenni és hova mást (pl. reluxa?) Hogyan lehet megoldani pl a teraszkapcsolatos tolóajtók árnyékolását? A szúnyogháló kérdése tovább bonyolítja számomra a feladatot: lehet kényelmesen külön kezelni a kettőt?

 • fehera

  Tisztelt Hölgyem!

  Köszönöm hozzászólását, melyben igen általános kérdéseket is felvet. A zsaluzia és redőny összehasonlításakor rengeteg különbség tapasztalható, írunk róla hamarosan egy cikket, amiben részletezzük mindkét megoldás előnyeit.
  A teraszkapcsolatos tolóajtó jellemzően árnyékolható zsaluziával, bár érdemes már építkezéskor bizonyos előkészületekre figyelemmel lenni. A szúnyoghálóval is hasonló az eljárás. Amennyiben teheti, jöjjön el hozzánk és szívesen segítünk a legjobb megoldás megtalálásában.

  Üdvözlettel:
  Andras

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

tizenhét + 5 =